Містян кличуть на громадські слухання щодо реконструкції вулиці С.Бандери.

 

Сьогодні, 24 листопада, відбудуться громадські слухання щодо запланованого ремонту вулиці Степана Бандери. Захід проводиться за ініціативи депутатського корпусу Львівської міської ради, інформує портал депутатів ЛМР.

 

До участі запрошують мешканців будинків на вул. С. Бандера та мешканців прилеглих вулиць, представників ЛКП «Львівавтодор», «Інститут просторового розвитку», «Інститут міста» та управління охорони історичного середовища.

 

Розглядатимуть інфраструктурні  рішення реконструкції вулиці та перепланування руху автотранспорту.

 

Як пояснив ініціатор слухань депутат Львівської міської ради Тарас Чолій, у Львові реалізовується проект «Вулиця для всіх», в рамках якого  протягом року проводились громадські обговорення щодо реконструкції вулиці Степана Бандери.

 

«Є багато львів’ян, які незадоволені рішеннями, що були запропоновані. Ці люди звертались неодноразово до мене щодо того, що їх інтереси незахищені і їх думка не була почута. Відтак, ми організовуємо громадські слухання, які, на відміну від громадського обговорення, мають більш офіційний і обов’язковий характер для виконавчих органів влади. Таким чином, ми зможемо донести думку людей, як вони бачать розвиток і реконструкцію вулицю Степана Бандери», – прокоментував Тарас Чолій.       

 

Місце проведення слухань – корпус №1 Національного університету «Львівська політехніка», аудиторія 117 (м. Львів, Карпінського,2/4).

 

Реєстрація учасників проводиться на підставі паспорту громадянина України (для посвідчення особи та підтвердження місця реєстрації проживання).

 

Реєстрація відбуватиметься з 16.40 до 17 год., потому розпочнуться слухання.

24.11.2017