Прокуратура зупинила роботу ізолятора тимчасового тримання.

 

Прокуратура виявила порушення під час чергової перевірки ізоляторів тимчасового тримання на Львівщині та призупинила роботу одного з них, повідомили у Прокуратурі Львівської області.

 

«Встановлено, що в ізоляторі тимчасового тримання №3 Головного управління Нацполіції Львівської області у м. Сокалі не обладнані кімната медичного огляду, медізолятор та санітарний пропускник із дезінфекційною камерою. Крім цього, душова кімната містить лише одну душову кабінку, а камери для побачень взагалі немає.

 

Також приміщення камер ізолятора потребують негайного ремонту – фарбування стін, зміни підлоги, встановлення вентиляції, а також переобладнання сітки на вікнах для належного природного освітлення», – ідеться в повідомленні.

 

Зафіксовано також факти порушень вимог пожежної безпеки.

 

Відтак прокуратура внесла документ прокурорського реагування з вимогою призупинити функціонування вказаної спецустанови поліції.

 

30 жовтня діяльність ізолятора призупинено та розпочато ремонтні роботи задля усунення виявлених недоліків та приведення установи у відповідність до чинного законодавства та європейських стандартів.

09.11.2017