Андій Садовий представив нового керівника «сміттєвого департамента».

 

Сьогодні, 13 веесня, міський голова Львова Андрій Садовий представив призначеного на посаду заступника директора департаменту – начальника управління розвитку системи поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради Сергія Сала, на якого покладено виконання обов’язків директора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР, передає ЛП.

 

«Я підтримав пропозицію Сергія Богдановича Бабака, щоб ми на Сергія Сала поклали обов’язки керівника департаменту поводження з ТПВ. Враховуючи, що в нас там є вакансія і дуже багато є роботи, треба фахово до всього підходити. Тому, пане Сало, ця ділянка для вас не є новою, ведіть її якісно, бо це важне для міста Львова», – сказав Андрій Садовий.

 

Раніше на посаді керівника департаменту перебував Іван Рудницький – депутат Львівської міськради від БПП «Солідарність».

 

Сергій Сало у 2004-му році закінчив НУ «Львівська політехніка» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Теплоенергетика» та здобув кваліфікацію магістра з енергетики.

 

З липня 2005 до січня 2007 – працював на посаді інженера, спеціаліста 1-ої категорії відділу експлуатації житлового фонду управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

 

З січня 2007 – головний спеціаліст, інженер відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури.

 

З листопада 2007 до липня 2009 – головний спеціаліст, інженер відділу експлуатації житлового фонду управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури.

 

У період 2009-2011 працював у Державній житлово-комунальній інспекції у Львівській області на посадах : головного державного інспектора сектору державного нагляду та контролю у сфері житлового господарства, завідувача сектора державного контролю (нагляду) у сфері житлово-комунального господарства.

 

З липня 2011 по січень 2012 працював на посаді головного спеціаліста відділу контрольно-ревізійних перевірок Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

 

В період з листопада 2012 до листопада 2014 працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу контрольно-ревізійних перевірок Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

 

З березня 2015 – начальник відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

 

З грудня 2016 – виконував обов’язки начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради

13.09.2017