Польсько-український «Фестиваль партнерства» триватиме 8-10 вересня.

 

8 вересня у Львові стартує VI «Фестиваль партнерства», в рамках якого на Львівщину приїдуть офіційні делегації польських міст та воєводств, інформує прес-служба Львівської ОДА.

 

Захід триватиме до 10 вересня.

 

За словами директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Поліни Лі, разом з колегами зі Львівщини польські представники місцевої влади, політичні, громадські та культурні діячі ділитимуться досвідом на одній із найцікавіших частин фестивалю – «Форумі партнерства».

 

«Фестиваль партнерства – це не лише майданчик для культурно-мистецьких заходів, це передусім зустрічі, які ведуть до конкретного співробітництва. Зокрема, цьогоріч ми вже реалізували спільні проекти з нашими партнерами із Любуського, Малопольського та Підкарпатського воєводств, започатковані на минулому Форумі партнерства», – наголосила Поліна Лі.

 

Ділитимуться досвідом учасники форуму у трьох панельних дискусіях: «Реформа медицини як запорука успішної децентралізації влади: досвід Польщі, перспективи України», «Діяльність органів місцевого самоврядування в процесі сталого розвитку гірських територій», «Культурна дипломатія як стратегічний інструмент міжнародного співробітництва».

 

Також у програмі фестивалю – різноманітні виставки, презентації фотосвітлин, віртуальної капсули 5 D GreenVelo, перегляд захоплюючих короткометражних фільмів у дворику Львівської ОДА.

06.09.2017