Завтра, 3-го вересня, у Львові в рамках Фестивалю партнерства відбудеться форум партнерства за участі делегацій з Польщі та України, повідомили в департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

 

У форумі візьмуть участь офіційні делегації від польських воєводств та міст-побратимів Львова. Разом зі львівськими колегами польські представники місцевої влади, політичні, громадські та культурні діячі ділитимуться досвідом з питань децентралізації, участі громади у житті міста, промоції регіонів, формування громадського простору тощо.

 

Розпочнеться Форум о 09:30 у дворику Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18), а в разі дощу – в сесійній залі обласної ради (вул. Винниченка, 16).

 

Також у рамках заходу орієнтовно о 12:15 голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка і маршалок Підкарпатського воєводства Владислав Ортиль підпишуть Виконавчий протокол на 2017 рік до Угоди про міжрегіональне співробітництво між Львівською областю та Підкарпатським воєводством.

02.09.2016