Депутати проголосували за створення нового комунального підприємства.

 

Депутати Львівської міської ради виділили з ЛКП «Транспортна фірма» Львівспецкомунтранс» нове ЛКП «Еко місто», що стане отримувачем коштів від ЄБРР, передає ZIK.

 

Керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайоневич, доповідаючи про проект ухвали «Про надання ЛМКП «Львівтеплоенерго» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пластовій (від ділянки ЛМКП «Львівводоканал» до ділянки ЛМКП «Львівтеплоенерго»)» запропонувала доповнити документ пунктом про виділ з ЛКП «Транспортна фірма» Львівспецкомунтранс» нового ЛКП «Еко місто».

 

«Встановити, що Львівське комунальне підприємство «Еко місто» з моменту створення є правонаступником Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» у частині майна, прав та обов’язків Львівського комунального підприємства «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», переданих йому відповідно до розподільчого балансу. Сам розподільчий баланс буде формувати комісія, яка зазначена у додатку до ухвали», – зазначила Гелена Пайонкевич.

 

Комісія з виділу Львівського комунального підприємства «Еко місто» повинна підготувати розподільчий баланс ЛКП «Львівспецкомунтранс» та подати його на затвердження департаменту з питань поводження з відходами.

 

«Еко місто» буде отримувачем кредиту від ЄБРР, тому його статутний капітал становитиме не менше ніж 50 млн грн», – додала Гелена Пайонкевич.

 

Цю ухвалу підтримали 39 депутатів.

20.07.2017