Поліція шукає 70 працівників середнього та молодшого складу.

 

Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області запрошує на роботу. Вакантними є 70 посад оперуповноважених, поліцейських сектору реагування патрульної поліції, помічника чергового та поліцейських-водіїв, розповів начальник сектору управління кадрового забезпечення Роман Гордий, передає Бліц-Інфо.

 

«Відкритий конкурс передбачає зайняття посад середнього складу поліції, а саме оперуповноважених та молодшого складу поліції. Це всі інші категорії посад. Пропонуємо хорошу заробітню плату, позмінний графік роботи. До прикладу, у поліцейських сектору реагування, помічника чергового та поліцейських-водіїв - змінний графік роботи: доба через дві чи через три», - сказав Роман Гордий.

 

З 12 до 22 червня охочі працювати в поліції мають обрати бажану посаду та заповнити анкету на сайті Нацполіції, після чого вони отримають лист-підтвердження про реєстрацію з переліком необхідних для участі в конкурсі документів. Також будуть надіслані взірці анкет, що їх необхідно роздрукувати та заповнити і подати особисто до 22 червня в Головне управління Нацполіції, що за адресою вулиця Сахарова, 15.

 

Загалом, вакантними є 20 посад оперуповноважених, 29 - поліцейських сектору реагування патрульної поліції, 4 - помічника чергового, 17 - поліцейських-водіїв.

12.06.2017