Ірина Маруняк очолила департамент ЖКГ міськради.

 

З 1 червня Ірину Маруняк призначено директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, інформує прес-служба ЛМР.

 

«В нас довший час є вакансія директор департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури. Свого часу цю посаду обіймав Сергій Богданович Бабак, який зараз працює заступником міського голови.

 

І мені дуже приємно, що ми можемо з завтрашнього дня на цю посаду скерувати Маруняк Ірину Михайлівну. Вона мудра і талановита жінка, яка має дуже великий досвід якісної роботи.

 

Ірина Михайлівна сьогодні завершує свою роботу в Сихівській районній адміністрації і з завтрашнього дня береться за роботу в департаменті. Її досвід є унікальний. Вона очолювала і Галицький, і Сихівський район. А починала свою кар’єру в міській раді в юридичному управлінні. Тобто знає дуже багато напрямків. Тому я переконаний, що спільно з Сергієм Богдановичем вона зможе дуже багато зробити», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Також, Галина Гладяк, яка досі працювала заступником керівника Личаківського району Львова, очолить Залізничну районну адміністрацію.

 

А Надія Банах, яка працювала головою Залізничної РА, очолить Шевченківську районну адміністрацію.

 

Як повідомляв Z, Олександр Удовенко, який очолював Шевченківську РА, звільнений з посади. За повідомленням міськради, він працюватиме штатним радником міського голови.

 

Окрім того, Михайло Мороз від завтра не очолюватиме управління культури ЛМР. Після 10 років роботи в мерії він переходить на іншу роботу.

31.05.2017