Депутати виділили ще 3 млн грн на сміття.

 

Сьогодні, 18 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали виділення 3 млн грн для ЛКП «Львівспецкомунтранс». Кошти мають бути скеровані на встановлення ваги та системи GPS, передає Гал-інфо.

 

За внесення змін до переліку об'єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводити за рахунок коштів бюджету розвитку Львова, проголосували 34 депутати.

 

Керівник департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич пропонувала віддати на ці потреби 10 млн грн, але депутати висловили зауваження щодо чергового виділення коштів для ЛКП «Львівспецкомунтранс». Валерій Веремчук зазначив, що бюджетна комісія мала зауваження до запропонованого проекту рішення.

 

Депутат Любомир Босаневич додав, що зараз на рахунку «Львівспецкомунтрансу» є 9 млн грн.

 

«Якби було бажання, то підприємство мало всі можливості для встановлення ваги. За рік часу це могли б вже зробити, але бажання не було поставити систему обліку», – сказав він.

 

Андрій Садовий заявив, що не виділити 10 млн грн означає дестабілізувати ситуацію у місті й оголосив коротку перерву, котра, втім, затягнулася.

 

Депутатам запропонували виділити 3 млн для облаштування обліку та контролю на ЛКП «Львівспецкомунтранс» і ще 7 млн виокремити як кошти резервного залишку.

 

Водночас виконавчі органи пропонували виділити 400 тис. грн на будівництво паркінгу біля майбутнього візит-центру у «Шевченківському гаю». За це рішення відмовилися голосувати депутати фракції «Народного контролю». Проте голосів, аби ухвалити виділення коштів на паркінг, таки вистачило – щоправда, депутати погодили лише 200 тис.

18.05.2017