Головою Магерівської ОТГ став представник «Батьківщини», а Великолюбінської – самовисуванець.

 

Під час виборів у Магерівській ОТГ Жовківського району Львівської області перемогу здобула «Батьківщина», повідомила голова Магерівської ТВК Любов Сало, пише ЛП.

 

За її словами, голосування відбулося без жодних порушень.

 

Найбільше мандатів отримала «Батьківщина» – дев’ять, також до ради пройшли кандидати від БПП та «Укропу», три мандати здобув «Народний фронт».

 

Головою селищної ОТГ став Петро Домінік від «Батьківщини», який працює майстром в лісгоспі, свідчать попередні результати виборів.

 

Головою Великолюбінської ОТГ Городоцього району Львівської області став самовисуванець Йосиф Фабрига, повідомила попередні результати голосування голова Великолюбінської ТВК Зоряна Мартиняк.

 

«Грубих порушень, які б могли впливати на результати виборів, виявлено не було. Явка була досить нормальною, зважаючи, що це проміжні вибори», – зазначила вона.

 

За словами Зоярни Мартиняк, найбільше мандатів отримала «Батьківщина», також у раду пройшли кандидати від Радикальної партії, «Укропу» й Аграрної партії.

 

«Очолив ОТГ Йосиф Фабрига, який два роки пропрацював на посаді голови Великолюбінської селищної ради», – розповіла голова Великолюбінської ТВК.

 

Також учора, 30 квітня, вибори проходили у Розвадівській ОТГ (Миколаївський район).

01.05.2017