Сміття не вивезене з 36-ти майданчиків закладів освіти.

 

Сьогодні, 28-го березня, під час брифінгу виконувачка обов’язків керівника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик повідомила, що садки і школи у місті закривати не планують, хоча біля деяких з них сміттєві майданчики і залишаються переповненими, пише Твоє місто.

 

«Зараз у Львові 116 сміттєвих майданчиків біля дитячих садочків та шкіл. Сміття не вивезено з 36-ти майданчиків», – сказала Зоряна Довганик.

 

За її словами, минулого тижня ситуація була гірша: таких місць із переповненими сміттєвими баками було понад півсотні. Чиновниця додала: якщо сміття будуть вивозити регулярно, то причин закривати школи та садочки не буде.

 

Раніше управління Держпродспроживслужби у Львові повідомило про загрозу поширення збудників небезпечних інфекційних захворювань на об’єкти довкілля та виникнення спалахів захворювань серед населення, у зв’язку із ситуацією, що склалась в місті щодо вивезення та захоронення ТПВ. На випадок ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації рекомендували вирішити питання щодо припинення навчального процесу у навчально-виховних закладах, а також щодо закриття продовольчих ринків.

28.03.2017