«Збиранка» отримала нового керівника.

 

Колективу ЛКП «Збиранка» сьогодні, 24 березня, представлено нового керівника – Віталія Пугача, інформує прес-служба ЛМР.

 

Віталій Пугач народився 2 січня 1961 року в с. Соснівка, Камінь-Каширського району, Волинської області. У 1984 році закінчив Ульянівське вище військово-технічне училище імені Б. Хмельницького, у 1993 – Академію ім. Ю. Гагаріна за спеціальністю «командно-штабна оперативно-тактична підготовка Військово-повітряних сил».

 

З 2009 до 2011 року працював начальником відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР. Потому – головним спеціалістом відділу житлової політики, благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами управління інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства, житлової політики та благоустрою головного управління ЖКГ ЛОДА.

 

З 2014 до 2016 року був директором з управління нерухомістю ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького.

 

Донині працював у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради на посадах заступника начальника управління інженерного господарства, провідного спеціаліста відділу комунального господарства управління житлового господарства.

24.03.2017