Е-квиток на рік коштуватиме близько 2,5 тис. грн.

 

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, спершу потрібно придбати обладнання та протестувати його. Ціна на річний абонемент становитиме близько 2,5 тис. грн, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

«Зараз ми очікуємо від банку рішення щодо консультантів. Консультанти – це незалежні експерти, які будуть займатися технічною підтримкою. Вони мають досвід реалізації таких проектів за кордоном у проектах Європейського банку реконструкції і розвитку. Є консультанти у плані будівництва, які допомагають, направляють, підказують. А є ще правовий консультант, який допоможе нам в оформленні всіх документів, пов’язаних з електронним квитком.

 

Отож, нам дадуть перелік осіб, з якими ми маємо спільно описати технічне завдання для майбутнього тендеру. Це маємо реалізувати до кінця цього року для того, щоб вже з наступного року розпочали процедуру впровадження. Це тривалий процес, але бачення щодо програмного забезпечення ми вже маємо. Сам термін реалізації буде залежати від складності технічного рішення, яке виберуть організатори компанією консультантів», – розповів Олег Береза.

14.03.2017