На березі кар’єру кілька сміттєвозів скинули відходи.

 

На березі Яворівського кар’єру, за 30 метрів від води, вчора, 12 березня, вночі кілька сміттєвозів скинули відходи, повідомив депутат Яворівської районної ради, голова комісії з питань регулювання земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та екології Сергій Дяків, передає Дивись.Інфо.

 

«Учора, опівночі, жителі району помітили кілька сміттєвозів, які виїжджали на територію колишнього затопленого кар’єру. Сьогодні після обіду мешканці найближчих населених пунктів виявили багато висипаного сміття на березі кар’єру, приблизно за 30 метрів до води. Там, де відпочивають люди.

 

Зараз громадські активісти з Яворівського району будуть перекриватися біля Новояворівська міжнародну трасу Львів-Краковець. Активісти з плакатами будуть ходити по пішохідному переходу. Керівництво району та районної ради попереджені про акцію. Громадськість таким чином буде висловлювати своє обурення і хоче привернути увагу правоохоронних органів до такого зухвальства на території Яворівського району», – сказав Сергій Дяків.

 

Походження сміття поки не встановлено. та, за словами Сергія Дякова, це легко встановити, тож незабаром це буде зроблено.

13.03.2017