Завтра стартує виборчий процес у трьох новоутворених ОТГ області.

 

Завтра, 11 березня, на Львівщині розпочинається виборчий процес у трьох об’єднаних територіальних громадах –  Великолюбінській селищній Городоцького району, Магерівській селищній Жовківського району і Розвадівській сільській Миколаївського району.

 

Самі ж вибори заплановано провести 30 квітня, повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

 

Центральна виборча комісія своєю постановою затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших місцевих виборів 30 квітня. Обсяг видатків для Львівської області становить 799,8 тис грн.

 

Також затверджено розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виготовлення відділами ведення Державного реєстру виборців Городоцької, Жовківської і Миколаївської районних державних адміністрацій списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення перших місцевих виборів 30 квітня. Обсяг видатків на ці потреби становить 4,2 тис грн.

10.03.2017