Поліція виявила 59 незаконних гральних закладів у різних містах області.

 

У Львівській області оперативники Управління захисту економіки вилучили 570 системних блоків та 900 тис. грн під час операції з виявлення підпільних гральних закладів, інформує департамент боротьби з економічною злочинністю Національної поліції України.

 

Співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області задокументували протиправну діяльність мережі букмекерських контор. У цих закладах відвідувачі мали доступ до азартних ігор, а на комп'ютерній техніці було встановлено спеціальне програмне забезпечення.

 

Окрім того, встановлені організатори мережі букмекерських контор – мешканці Львівської області 32-х та 39-ти років.

 

59 підпільних гральних закладів функціонували у Львові, Дрогобичі, Стрию, Жидачеві, Мостиськах, Трускавці, Червонограді, Бориславі, Миколаєві, Кам'янці-Бузькій, Золочеві, Ходорові та Моршині.

 

Щомісячний прибуток з одного підприємства мережі становив від 100 тис. до 2 млн грн.

 

Оперативники УЗЕ  та слідчі обласної поліції провели 61 санкціонованій обшук за місцем розташування гральних закладів та у помешканнях організаторів.

 

Поліцейські вилучили 570 системних блоків комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, об’єднаних в єдину мережу букмекерських контор.

 

Вже тиждень на території країни тривають заходи з припинення діяльності підпільних гральних закладів.  Упродовж цього періоду працівники структурних підрозділів Департаменту захисту економіки припинили діяльність 101 грального закладу.

13.12.2016