У місті вперше відбудеться конференція TEDxWomen.

 

29 жовтня в Івано-Франківську вперше відбудеться просвітницька конференція TEDxIvanoFrankivskWomen, на якій говоритимуть про жіночу силу створювати нове і привносити в життя зміни, інформують Вікна з посиланням на організаторів.

 

«Ми поділимося історіями, які допомагають рухатися вперед, надихаючи силою людських прагнень. TEDxWomen – це майданчик прогресивних жінок і чоловіків для ґенерації нових ідей і сенсів «жіночого питання», – кажуть організатори.

 

Тематика події TEDxIvanoFrankivskWomen – «Be Yourself» .

 

На конференції виступлять 12 успішних жінок. Вже підтвердили свою участь американська та українська співачка, композитор Брія Блессінг, засновниця та генеральна директорка «Startup Ukraine», засновниця «Selfmade Woman Community» Анна Петрова, співзасновниця соціальних інновацій «Велика ідея» Ірина Соловей, голова міжнародної організації з боротьби з торгівлею людьми «А21» Юлія Саченко, етнодизайнер Любця Чернікова.

 

TEDx – щорічні конференції, що відбуваються у всьому світі та присвячені «ідеям, які варті поширення». В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Івано-Франківськ перейняв естафету у 2013. Цього року подія уперше пройде у новому для міста форматі – спікерами заходу стануть виключно жінки.

03.10.2016