Прокуратура розшукує 235 дезертирів.

 

Військова прокуратура Західного регіону розшукує 235 військовослужбовців з Івано-Франківщини, Львівщини і Тернопілля, які самовільно залишили військові частини та місця служби, повідомили в прес-службі відомства.

 

«Гарнізонними військовими прокуратурами Західного регіону щодо зазначених військовослужбовців здійснюється досудове розслідування, триває встановлення об’єктивних обставин та поважності причин залишення військових частин та місць служби військовослужбовцями», – ідеться у повідомленні.

 

Так, за даними військової прокуратури, на Івано-Франківщині станом н кінець червня у втікачах були 10 військовослужбовців, усі – мешканці Західної України, лише один – з Луганщини.

 

Військова прокуратура Тернопільського гарнізону розшукує 14 дезертирів, серед яких є мешканців різних регіонів – Луганщини, Донеччини, Харківщини, Житомирщини та Галичини.

 

Найбільше утікачів – у Львівському гарнізоні. Тут прокуратура розшукує 211 військових, більшість з яких – зі Львова та області, проте є також і з інших регіонів України.

12.07.2016