Новороздільські активісти перекривають доступ львівському сміттю на місцеве звалище

 

Активісти міста Новий Розділ на Львівщині виступають проти завезення до їхнього міста сміття зі Львова. Містян закликають перекрити доступ сміттєвозам, ідеться на сторінці "Нове Розділля" в мережі Facebook.

 

«Як стало відомо, ухвалено рішення, щоби до Нового Роздолу звозти сміття зі Львова!! Офіційного розпорядження ми не бачили, про поінформували джерела в обласній раді. Зараз виїжджаю на місце тимчасового полігону і прошу новороздільців не допустити звезення сміття з усього Львова до нас! Хто має можливість проконтролювати цю ситуацію (виїхати автівкою на наш полігон та перекрити доступ), прошу це зробити. Оскільки Грибовецьке сміттєзвалище закрите через трагедію, то звозити сміття до Нового Роздолу – це не вихід!!!!», – йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляв Z, у Львові через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі виникли проблеми з вивезенням сміття з міста. Учора в компанії АВЕ-Львів заявили, що вивозять відходи лише з центральної частини міста. Водночас у міській раді стверджують, що проблем з вивезенням сміття немає, хоча соціальними мережами ширяться фотографії з перевантаженими майданчиками для сміття.

01.06.2016