Львівська дизайнерка Оксана Караванська представить свою колекцію на благодійному вечері, організованому УКУ.

Унікальні вишиванки Couture та вечірні сукні української дизайнерки Оксани Караванської будуть вперше показані у Франції - на двох виняткових подіях, повідомили у прес-службі дзайнерки.

 

 

 

Так, 20 травня модне шоу від Оксани Караванської стане яскравою ексклюзивною автентичною нотою Благодійного вечора, організованого Українським Католицьким Університетом у паризькому готелі The Westin Paris – Vendôme. Одна з найкреативніших дизайнерів України представить вишуканому товариству продовження колекції Vyshyvanka Couture Третього Тисячоліття, яка поєднує сучасність з автентичністю, мистецтво із модою, вінтаж із найновішими тканинами, технологіями та неоридинарним кроєм.

 

 

 

А 22 травня фешн-шоу від Оксани Караванської побачать під час знакової події – святкового прийому з нагоди вшанування Анни Ярославни – королеви Франції. Імпреза відбудеться у місті-сателіті Парижа - Санліс, абатство Святого Венсана, яке засноване королевою Франції Анною Ярославною (Анною Київською, донькою князя Ярослава Мудрого і Шведської принцеси Інгегерди) у 1065 році. У Санлісі Караванська представить свою нову колекцію -  Український Haute Couture,  інспіровану, народжену та пронизану Україною, постатями видатних українських жінок у світовій історії.

 

18.05.2016