Облрада шукає керівників історичного музею та палацу мистецтв.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посад директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський історичний музей» та Культурно-Мистецького Центру «Львівський палац мистецтв», йдеться на сайті ЛОР.

 

Кандидати на обидві посади повинні мати повну вищу освіту відповідного спрямування, досвід роботи у галузі культури не менше 3-х років, володіти державною мовою та мати здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури.

 

Також серед вимог до кандидатів – післядипломна освіта в галузі управління, знання чинного законодавства в галузі культури і трудового законодавства, знання сучасних методів господарювання та управління, володіння іноземною мовою і не пенсійний вік.

 

«Документи подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб.№6, або надсилати на поштову та електронну адреси управління майном спільної власності Львівської обласної ради», – йдеться у повідомленні.

 

«Умови оплати праці директора визначаються у контракті та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством», – додали у відділі кадрів.

28.03.2016