Фракцію БПП покидає ще один нардеп.

Народний депутат Єгор Фірсов оголосив про вихід із парламентської фракції Блоку Петра Порошенка.

 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"Залишатися у фракції разом із Кононенком я більше не можу, бо не згоден прикривати його корупційну діяльність і не хочу, аби мене з тим асоціювали", – прокоментував Фірсов.

 

Єгор стверджує, що Блок Порошенка, відмовившись зняти Кононенка з посади заступника голови фракції, засвідчив небажання боротися з корупцією, і "впевнено повторює шлях Партії регіонів". Останньою краплею, за його словами, була відставка Айвараса Абромавичуса. 

 

Фірсов, колишній очільник обласного осередку партії УДАР на Донеччині, написав на своїй блоговій сторінці для "Української правди", що виступав проти злиття партії з "Солідарністю". "Я усвідомлював, якого кшталту люди об'єдналися під брендом партії влади. Тому я переконував "ударівців" не йти на такий крок... На жаль, партію, котра мені дуже подобалася і котрій я віддав багато часу й сил, просто продали й ліквідували, як комерційну фірму. І, вочевидь, у БПП вважають, що позаяк нас, "ударівців" продали, то ми мусимо, як кріпаки, мовчати", – обурився нардеп. Фірсов нарікає, що у фракції думка одного депутата нічого не варта, і "фракцією БПП керує декілька осіб, близьких до президента".

 

 

08.02.2016