Пільговики і надалі їздитимуть безкоштовно.

У Дрогобичі місцеві перевізники погодились зберегти безкоштовний проїзд для пільгових категорій пасажирів попри відсутність компенсацій з державного бюджету, розповів головний спеціаліст з питань інфраструктури відділу економіки виконкому Дрогобицької міської ради Ігор Куцупей, передає ЗіК.

 

Ігор Куцупей розповів, що міська влада домовилась з перевізниками, але ті просять в обов’язковому порядку показувати посвідчення, що дають право на безкоштовний проїзд.

 

Як повідомляв Z, на конференції ЛОО ВГО «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників» відповідно до рішення представників трудових колективів постановили: рекомендувати керівникам АТП в межах області з 8 лютого до 1 квітня возити безкоштовно лише учасників АТО та членів сімей загиблих воїнів. Після цього терміну від влади області та держави перевізники очікують вирішення проблеми перевезення пільговиків, рекомендуючи керівництву Львівщини та України надавати адресну допомогу усім категоріям пільговиків. Водночас перевізники наполягають: пільговий проїзд як явище варто скасувати.

02.02.2016