Військкомат шукає контрактників.

Галицький районний військовий комісаріат проводить набір громадян України на військову службу за контрактом у 10-ту гірськопіхотну бригаду, повідомили в прес-службі Галицької РДА.

 

Передусім потрібні чоловіки, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, призовники та військовозобов’язані, резервісти сержантського, старшинського і офіцерського складу віком від 18 до 40 років.

 

Перевага надається тим, хто не має обмежень за станом здоров’я; має цивільну освіту за спорідненими з військовими, спеціальностями; має високий рівень фізичної підготовленості.

 

Грошове забезпечення осіб рядового, сержантського та старшинського складу, наголосили в РДА, становить до 7 тис. грн на місяць.

 

«Окрім того, один раз на рік надається матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових проблем у розмірі місячного окладу грошового утримання; у разі відбуття в щорічну чергову відпустку виплачується грошова допомога на оздоровлення в розмірі місячного грошового забезпечення; при переїзді до нового місця військової служби в інший населений пункт виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення на військовослужбовця та 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї», – розповіли у військкоматі.

 

Як писав Z, контрактників запрошують і на Тернопіллі: якщо їх буде 1,5 тис., то вдасться уникнути сьомої хвилі мобілізації.

20.01.2016