В області закінчився ремонт ділянки траси Мукачеве-Львів.

Начальник служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак повідомив про завершення ремонту місцевої ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Н-09 Мукачеве-Львів, передає Курс.

 

Василь Буджак розповів, що із 442,9 км дороги Н-09 територією Івано-Франківської області пролягає 191,4 км, ремонт яких тривав 100 днів.

 

За словами чиновника, відновлення та зміцнення дорожньої основи здійснювалося за допомогою сучасних технологій, а саме – методом холодного ресайклінгу з подальшим влаштуванням дорожнього покриття, що має гарантувати 10 років експлуатації верхнього шару дороги без додаткових ремонтів.

 

Також Василь Буджак додав, що в Галицькому районі області, де проходить дорога Н-09, у 2016 році новим методом ремонтуватимуть також дороги місцевого значення, на що гроші будуть закладені в бюджеті області.

 

Як повідомляв Z, ремонт дороги не минув без скандалів. Обласні податківці підозрюють, що фірма нардепа Олександра Шевченка зависила ціни на матеріали для ремонту дороги Н-09.

04.01.2016