Львів та Івано-Франківськ з’єднає регіональний експрес.

Львівська залізниця з 13-го грудня запускає регіональний поїзд Львів-Івано-Франківськ-Львів, повідомили у прес-службі залізниці.

 

Регіональний експрес курсуватиме чотири дні на тиждень: у п’ятницю, суботу, неділю та понеділок, відстань між кінцевими станціями – 140 кілометрів – долатиме за 1 год. 45 хвилин. Зі Львова потяг  вирушатиме о 12:25 год. та прибуватиме до Івано-Франківська о 14:10 год. Зворотно відправлятиметься о 14:32 год. та прибуватиме до Львова о 16:22 год. Проміжних зупинок на шляху курсування дизель-поїзда не передбачено. Попередня вартість квитків – 111 грн.

 

У Львівській залізниці зазначили, що графік курсування регіонального експресу передбачає зручну пересадку для тих, хто подорожує з Києва до Івано-Франківська та навпаки: швидкісний потяг №741 Дарниця-Трускавець прибуває до Львова об 11:59 год., а №742 Трускавець-Дарниця відправляється зі Львова о 17:30 год. Отже, пасажири зможуть подолати відстань між столицею та Івано-Франківськом за менш ніж 8,5 годин.

 

Між Львовом та Івано-Франківськом курсуватиме дизель-поїзд серії ДПКр-2 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. З п’ятого жовтня такий потяг курсує між Львовом та Чернівцями.

 

Продаж квитків на новий регіональний експрес стартує завтра, четвертого грудня.

 

Як повідомляв Z, у грудні також відновлюється залізничне сполучення між Львовом та польським прикордонним Перемишлем.

03.12.2015