У столиці тестують перший закуплений в «Електрону» трамвай.

Перший львівський трамвай 11 листопада прибув до Києва, де на нього чекає тестування. Трамвай доправили зі Львова до Києва спеціальним причепом-платформою, передає Zaxid.net.

 

Як розповів керівник СП «Електронтранс» Василь Пецух, перший зроблений у Львові для Києва трамвай пройде в столиці фінішне налагодження та випробування — трамвай їздитиме одним з київських маршрутів у нічний час і без пасажирів.

 

Після того трамвай перевірить державна комісія, і в разі позитивних результатів випробування та перевірки його офіційно передадуть замовнику — комунальному підприємству «Київпастранс».

 

Василь Пецух також додав, що «Електронтранс» зібрав першу партію трамваїв для Києва, однак не уточнив, скільки саме трамваїв уже готові. Наразі триває виготовлення другої партії.

 

Загалом підприємство «Електронтранс» отримало замовлення на постачання Києву семи низькопідлогових трамваїв загальною вартістю майже 184 млн грн.

 

Як повідомляв Z, у Львові презентували перший електробус виробництва концерну «Електрон», що вже незабаром вийде на маршрут.

11.11.2015