В Лондоні страйк в метро.

Транспортний колапс, твіти  #tubestrike і раритетні автобуси на вулицях.

 

Лондонці (чи лондонери — londoners) зранку зіткнулись із небаченими  за останні 13 років транспортними проблемами: вчора о 18:30 почався страйк працівників метро.

 

Більшість таксі було заброньовано ще в середу ввечері, поїзди та автобуси стали подібними на львівські ще до 6-ї години ранку, багато мешканців столиці ВБ пішли — не повірите — на роботу пішки.

 

В мережі різко підскочило число панічних повідомлень з хешом #tubestrike: «На одну з автобусних станцій викликали поліцію, оскільки водій відмовлявся їхати через занадто переповнений автобус»; «Всі автобуси нині рано минали мою зупинку без зупинки, все що видів — це притиснути до автобусних шиб лиця»; «Дехто називає це приколом, а дехто апокаліпсисом. Боги спокійно виказали нам нашу покуту».

 

Але дехто знаходить в цьому і позитивні риси. Фотограф Роман Соснило розмістив у FB знимки раритетних автобусів на вулицях Лондону:

 

У метрополії сьогодні страйкує метрополітен... Нарадість, чи на прокльони туристам ? Лондон-транспорт запусттв раритет на дороги... Унікальні автобуси, які не перевозять лондонських пасажирів десь з 80-х... (може й давніше) Краса !!! (сам автобус десь 1950-х років випуску)

 

 

09.07.2015