Вночі над Львівщиною збили десять "шахедів".

 

Уночі на четвер, 25 травня, росіяни атакували дронами-камікадзе західні області України. Повітряна тривога тривала чотири години – від 01:27 до 05:33. Було чутно вибухи внаслідок роботи ППО. На Львівщині підрозділи протиповітряної оборони знищили 10 Shahed-136/131. Як розповіли вранці в повітряному командування «Захід», атака була здійснена з різних напрямків майже на всі області західного регіону.

 

 

«У результаті кількагодинної бойової роботи підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування "Захід" знищено 22 "Shahed-136/131". Застосовано зенітне ракетне озброєння, авіація та мобільно вогневі групи», – йдеться в повідомленні.

 

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що до нашої області долетіли 10 "шахедів". Влучань в об'єкти нема, жертв чи постраждалих також нема. 

 

«ПвК "Захід" на Львівщині спрацювало стовідсотково. Влучань в об‘єкти нема, жертв чи постраждалих також нема. Окремо дякую жителям області, які дотрималися інформаційної гігієни і не публікували своїх здогадок, бо це могло допомогти ворогу», –  зазначив він.

 

Загалом вночі в небі України було зафіксовано 36 баражуючих боєприпасів. Пуски відбулися з північного та південного напрямків. Усі цілі вдалося збити силами української ППО. Імовірно, ворог намагався уразити критичну інфраструктуру України.


 

25.05.2023