Хмельниччина

Згідно з повідомленням ДСНС, за ніч у районі повалило сотню дерев.
"Нульовий армійський пацієнт" – лікарка військового госпіталю.
Підполковник Іван Віннік отримав найвищу державну нагороду за мужність у численних боях на Донбасі та знищення великої кількості ворожої техніки. Старшого сержанта Андрія Конопльова нагородили посмертно.
"Bayraktar виводить нашу безпілотну авіацію на якісно новий рівень", – прокоментував секретар РНБО Олександр Турчинов.
Президент підкреслив, що його вимога – не здавати жодного клаптика української землі.
  У п'ятницю в обід під час планових польотів на Хмельниччині розбився навчально-тренувальний літак Л-39 Повітряних сил Збройних сил України – загинуло двоє пілотів.   Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.   Причини й обставини трагедії з’ясовують.  
  Служба безпеки України повідомила про напад одного з народних депутатів на свого співробітника під час проведення слідчих дій у справі про розкрадання бюджетних коштів посадовцями служби автомобільних доріг Хмельниччини, організоване через підконтрольні політикові фірми.   За словами прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської, представник спецслужби отримав важкі ушкодження і перебуває у госпіталі з черепно-мозковою травмою.  
  Уранці 9 жовтня у селі Берездів Славутського районуХмельницької області місцеві мешканці виявили гору сміття, викинутого на громадському пасовищі, інформує Еспресо з посиланням на Славутську райдержадміністрацію.   Під час огляду сміття люди встановили, що його завезли з Львівської області. Кількість сміття становить близько 20 тонн.  
Місто Городок, що на Хмельниччині, здається, стало батьківщиною нового напрямку волонтерства — малого провінційного танкобудування. У цьому райцентрі суворі подільські дядьки власним коштом ремонтують панцеротехніку для фронту. 10 березня перше відремонтоване волонтерами панцерне авто — бойову розвідувальну машину десанту (БРДМ) — передали військовим. «Z» відстежував цю тему чи не від самого початку і готовий поділитися подробицями.