Стартував дводенний форум «Креативний прорив».

 

Сьогодні, 9 березня, стартував дводенний форум «Креативний прорив». Захід розпочався з презентації напрацювань стратегії прориву Львова, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Продовжать захід дискусії про різні напрями розвитку креативності міста за участі представників різних середовищ.

 

«Якщо приділяти багато уваги стратегії, можна мати дуже хороші результати. Стратегія – це суспільно угоджена перспектива, куди ми всі рухаємось. Це візійна частина – наше бачення, як має розвиватись місто. Також є пріоритети, які ми для себе визначили. Перше в стратегії – це партисипативність, тобто певні групи мають бути залучені до розробки стратегії. Друге – це просторова прив’язка. Третє – партнерський підхід до реалізації. Ми навчились, що треба бути гнучкими до методології. Немає правильних чи неправильних стратегій. Є стратегії, які працюють, а є стратегії, які залишаються на папері. Найкраще працюють короткі, чіткі і зрозумілі стратегії.

 

Зараз ми презентуємо результати майже дворічної роботи», – розповів директор комунальної установи «Інститут міста» Олександр Кобзарев.

 

Форум відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Організатори: Львівська міська рада, КУ «Інститут міста», ГО «Креативне місто», Кластер розвитку освіти та креативності. Партнери: Український католицький університет, готель «Леополіс», «НІКО-ЗАХІД», Lviv Media Forum, Студрада економічного факультету ЛНУ імені Івана Франка.

09.03.2018