Голова Всесвітньої асоціації «Буддизм Шамбали» прочитає містянам лекцію і презентує переклад своєї книжки.

 

Відомий майстер буддизму, голова Всесвітньої асоціації «Буддизм Шамбали» Сакйонґ Міпам Рінпоче прочитає у Львові безкоштовну лекцію «Запрошення в Тепер». Захід відбудеться 22 вересня у Палаці молоді на площі Є. Петрушевича о 19 год., повідомляють організатори події в мережі Facebook.

 

«Коли ми в гармонії взаємодіємо з собою та іншими, то відчуваємо ясність і власну цілісність. Але часто ці моменти не тривають так довго, як би хотілось. Втрачається баланс, і наші стосунки стають складними. Ми перестаємо бути в контакті з собою та уникаємо справжнього контакту з іншими. І це призводить до ще більшого страждання. Виникають запитання: чи мусить все відбуватись саме так? Як ми можемо з цим працювати? Що є основою для повноцінного життя? Що таке медитація з погляду якості нашого щоденного життя? Як віднайти в собі сили не бути залежним від мінливих обставин? Ці та інші питання Сакйонґ Міпам Рінпоче розгляне у своєму виступі», – ідеться в описі події.

 

Для участі в заході потрібно зареєструватись тут.

 

Лекція є вступом до дводенного семінару з медитації «Мистецтво бути людиною», що відбудеться 23-24 вересня з 10 до 19 год. в готелі "Дністер".

 

Сакйонґ Міпам Рінпоче народився 54 роки тому в Бодхгаї (Індія), а у віці 10-ти років оселився у США. Він визнаний перевтіленням великого тибетського вчителя лінії ніньгма Міпама Великого.

 

Він викладає по всьому світу, використовуючи своє унікальне поєднання східних і західних перспектив. Він розробив оригінальну програму тренування для бігунів, яка поєднує фізичні та духовні практики. Методика розрахована на всіх, незалежно від віку, та викладена в книзі «Біг та медитація».

 

На книжковому Форумі у Львові презентуватимуть український переклад його нової книги «Принцип Шамбали» («The Shambhala Principle»).

11.09.2017