Будівлю Російського культурного центру віддали під реконструкцію.

 

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради замовило проектно-кошторисну документацію для реконструкції будівлі на вул. Короленка, 1а у Львові, звідки раніше виселили Російський культурний центр.

 

Про це повідомляє видання ZAXID.NET з покликом на інформацію сайту публічних закупівель ProZorro.

 

На початку серпня управління оголосило про допорогову закупівлю з розробки ПКД для реконструкції будівлі на вул. Короленка, 1а. Її максимальна вартість була встановлена на рівні 170 тис. грн.

 

Участь у закупівлі взяла лише одна фірма – ТОВ "Партнерпроектбуд", яка запропонувала виконати цю роботу за 115 тис. грн. У вівторок, 22 серпня, управління майном спільної власності Львівської облради уклало із ТОВ "Партнерпроектбуд" належний договір.

 

Підрядник має виготовити комплексну документацію до кінця 2017 року.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Партнерпроектбуд" зареєстроване у Львові, основною є діяльність у сфері архітектури. Кінцевими власниками підприємства є Владислав Януш та Людмила Мануйлик.

 

4 травня виконавча служба виселила Російський культурний центр з приміщення на вул. Короленка, 1а у Львові, згідно з рішенням Львівського апеляційного господарського суду.

 

Львівська облрада має намір провести реконструкцію приміщення, після чого його передадуть в оренду українським волонтерським організаціям, які допомагають військовим в АТО. 

 

23.08.2017