На перевантажувальній станції накопичилося 6 тис. тонн сміття.

 

Станом на неділю, 23 липня, кількість сміття на перевантажувальній станції компанії «АВЕ Львів», що на вул. Північній у Львові, зросла до 6 тисяч тонн. 10 днів тому на станції було близько 4 тисяч тонн сміття, передає Zaxid.net.

 

Масштаби звалища добре видно на відео, знятому з квадрокоптера.

 

Про суттєве збільшення кількості відходів на вул. Північній говорить заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак.

 

«На вулиці Північній суттєво збільшилась кількість сміття. Тут, фактично, утворили міні-звалище. З відео видно, що обсяг накопичення сягає десь 6 тисяч тонн. Відомо, що сюди відходи вивозить компанія "АВЕ Львів", не виключено, що й інші перевізники», — повідомив Сергій Бабак.

 

Ситуація на перевантажувальних станціях інших компаній, які займаються вивезенням сміття зі Львова, нормальна — ТПВ вивозять вчасно і в повному обсязі.

 

У ЛОДА раніше пообіцяли вивезти всі відходи з перевантажувальних станцій до кінця липня. Учора, 24 липня, керівник області Олег Синютка заявив, що, попри меморандум, не всі міста області погоджуються приймати відходи зі Львова, частину полігонів блокують місцеві активісти.

25.07.2017