4 міські театри відремонтують за 4,3 млн грн.

 

У межах активної ремонтної кампанії цього року влітку відновлять 4 міські театри: ремонтуватимуть фасади, дахи, проведуть внутрішні реставраційні роботи, повідомили у департаменті розвитку Львівської міськради, передає прес-служба ЛМР.

 

Так, у Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» вже зараз проводять внутрішні роботи. Їхнє завершення заплановане на кінець серпня 2017 р. До кінця року планують провести капітальний ремонт даху театру, а також реконструкцію системи електропостачання.

 

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва проводять роботи з капітального ремонту фасаду.

 

Щодо реставраційно-ремонтних робіт даху та фасаду Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки – оголосили тендер на виконання робіт. Також розробляють проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту внутрішнього дворика театру.

 

Щодо реставрації фасаду Львівського академічного молодіжного театру ім. Леся Курбаса  – проводять експертизу проекту, початок робіт запланований на серпень 2017 р. До старту опалювального сезону планують провести реконструкцію системи опалення. Також розроблена проектно-кошторисна документація на реставрацію приміщень театру. Орієнтовна дата оголошення тендера – липень 2017 р.

 

На ремонти театрів Львова із міського бюджету передбачено 4,3 млн грн, а на закупівлю обладнання та предметів довгострокового користування для них виділено 500 тис. грн.

15.06.2017