Містян кличуть долучитись до пітчингу соціальних проектів.

 

У Львові триває останній тиждень прийому проектів на конкурс від Британської ради, повідомили Z в Інституті суспільних ініціатив.

 

У конкурсі проектів можуть брати участь активні громадяни м. Львова, які мають ідеї проектів у таких напрямках: літературні проекти; проекти, націлені на промоцію читання відповідно до титулу «Місто літератури ЮНЕСКО»; проекти, що є ініціативами локальних громад і/або місцем реалізації яких є один із мікрорайонів Львова спільно із місцевою громадою (Рясне, Сихів, Левандівка, Майорівка, Погулянка, інші нецентральні райони); соціально-культурні проекти в публічному просторі міста; проекти, які залучають дитячі і/або дорослі бібліотеки м. Львова; інноваційні мистецькі проекти з використанням новітніх технологій; проекти, спрямовані на промоцію театру серед дітей і молоді; культурно-освітні проекти та проекти, націлені на розвиток культурної критики.

 

Спочатку подані містянами ідеї пройдуть експертну оцінку, потому відбудеться їхній пітчинг – автори презентуватимуть свої проекти суддям – представникам Львівської міськради, Британської ради, а також громадським діячам і підприємцям. Якщо учасник зможе переконати суддів у важливості свого проекту, то отримає на його втілення фінансування.

 

Бюджет конкурсу становить 300 тис. грн, половину з яких надало управління культури ЛМР і половину – Британська рада.

 

Максимальна сума проекту, яку можуть підтримати, – 15 тис. грн. Усі проекти будуть реалізовані до кінця року.

 

Подати свою ідею можна за посиланням.

12.06.2017