Депутати хочуть скасувати обмеження гарячого водопостачання.

 

Депутати Львівської міськради вимагають скасувати рішення виконавчого комітету ЛМР про обмеження постачанн гарячої води, пише ЛП.

 

Так, учора, 6 червня, керівник фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Маркіян Лопачак зареєстрував  проект ухвали про скасування цього рішення.

 

«Попри сотні мільйонів гривень з бюджету міста, витрачених за останні роки на модернізацію теплових мереж та оновлення основних засобів теплопостачання підприємств, влада міста запевняє нас про збитковість цілодобової подачі гарячої води. Виконком ухвалює  рішення про погодження обмежень подачі гарячої води, маючи на меті ввести ще жорсткіші обмеження у майбутньому. Фракція ВО «Свобода» категорично проти такого самоправства. Ми закликатимемо владу міста включити цей проект у порядок денний на найближчій сесії та скасувати незаконне рішення виконкому», – заявив  Маркіян Лопачак.

 

Як повідомляв Z, виконком ЛМР ухвалив рішення про те, що гаряча вода у Львові подаватиметься споживачам з 5-ї до 23-ї години. Мотивують це економією коштів.

07.06.2017