Дитячий форум стартує 1 червня.

 

Протягом 1-4 червня у Львові у Палаці мистецтв триватиме Дитячий форум видавців, повідомили у прес-службі форуму.

 

Метою заходу є показати дітям, що читання – це цікаво і що для того, аби стати справжнім творцем у будь-якій галузі, необхідно вміти увімкнути уяву.

 

Організатори очікують 12 тис. відвідувачів – дітей 3-13 років, батьків, учителів, вихователів, бібліотекарів, переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 21 області України, м. Львова та Києва, а також районів Львівської області.

 

У програмі Дитячого форуму – 800 заходів, 436 учасників.

 

Фестиваль відбудеться у форматі великої гри «Космовізія: супергерої та книжкова туманність». За легендою, одну з галактик заполонило космічне сміття. Врятувати Всесвіт можуть діти, які здобудуть дев’ять суперсил, а для цього їм потрібно відвідати дев’ять планет, мешканці кожної з яких володіють лиш однією суперсилою. Тільки ті, котрі здобудуть три, шість або дев’ять суперсил, можуть стати косморейнджерами, космогероями і супергероями та врятувати Всесвіт.

 

У програмі Дитячого форуму заплановані майстер-класи, експерименти, перегони міні-роботів, створення графічного коміксу тощо.

 

Для діток від 3 до 5 років буде діяти окремий простір.

 

Вартість вхідних квитків: для дітей 1 день – 50 грн; 4 дні – 100 грн; для дорослих 1 день – 20 грн,  4 дні – 40 грн.

 

Вхід безкоштовний для дітей з особливими потребами, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей з багатодітних і малозабезпечених родин, дітей переселенців, дітей учасників АТО і героїв Майдану, дітей віком до чотирьох років.

 

Усі заходи на території Дитячого форуму – безкоштовні.

 

Кожен відвідувач віком від 5 до 14 років із квитком або з пільгових категорій отримає подарунки.

23.05.2017