Містян запрошують на фестиваль особливих театрів «Шлях».

 

Сьогодні, 18 травня, у Львові розпочинається Міжнародний фестиваль особливих театрів «Шлях», інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Вхід на всі вистави фестивалю є вільним, а на майстер-класи потрібно зареєструватися заздалегідь.

 

«Режисерів театрів навчатимуть сценічного руху та театрального мистецтва на спеціальних майстер-класах 20 травня, а всі охочі фотографи зможуть спробувати свої сили у фотоконкурсі "Театр в об’єктиві", який проходитиме в рамках фестивалю», – зазначили в міськраді.

 

Фестиваль організовує ГО «Непротоптана стежина», а партнером є управління культури. Цьогоріч управління спрямовує 65 тис. грн на втілення проекту.

 

Вистави цього року мають різну тематику: біблійні історії, китайські та циганські стародавні легенди, українські і світові казки. Глядачам представлять різні театральні стилі: розважальні, музичні, пластичні і комедійні вистави.

 

«Цьогорічний фестиваль відбудеться у двох локаціях – Обласний академічний театр ляльок та Палац культури імені Гната Хоткевича. Вперше на фестиваль завітає пластичний театр «Impulsas» з Литви та «Zwierciadlo» з Польщі, а також театри з Червонограду, Полтави та Луцька», – зазначили у ЛМР.

18.05.2017