Личаківську закривають на тривалий ремонт: схему руху транспорту буде змінено.

 

24 березня у Львові почнеться ремонт вулиці Личаківської, на кілька місяців її перекриють для руху транспорту, повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, передає Дивись.info.

 

Ремонтні роботи проводитимуться на ділянці від вул. Пасічної до вул. Мечнікова. Тут планується провести капітальну реконструкцію дорожнього покриття, заміну колій, контактної мережі і виконати ремонт комунікацій.

 

Усього на ремонт цієї ділянки потрібно близько 6 млн євро. За словами Олега Берези, понад 1,6 млн з цієї суми компанія-підрядник «Онур» вже отримала.

 

«Частина авансу вже проплачена в рамках угоди, яку ми уклали у 2013 році з компанією «Онур». Все відбувається під егідою кредитного договору з Європейський банком реконструкції і розвитку. Контракт діє за міжнародними правилами, тому ми очікуємо банківські гарантії, страховку. Як тільки ці документи будуть на погодженні в інженера, ми зможемо офіційно розпочати будівельні роботи», – додав керівник «Львівавтодору».

 

Виконувач обов’язків начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика зазначив, що на час ремонту увесь громадський транспорт – 10 маршрутів, включно з нічним – курсуватиме вулицею Некрасова в обидві сторони. Приватний транспорт курсуватиме вулицями Рєпіна, Сагайдачного та Круп’ярською, також в обидва боки.

20.03.2017