Із 3 квітня консульство Польщі у Львові та VFS Global впроваджують нову програму реєстрації клієнтів. Перелік необхідних документів залишається незмінним, інформує Твоє місто.

 

Як повідомив генеральний консул Польщі в Україні Вєслав Мазур, нова програма реєстрації вже впроваджена у візових центрах Харкова, Києва, Одеси та Луцька та зарекомендувала себе з найкращого боку.

 

Як зареєструватися у візовому центрі за новою програмою, можна дізнатися тут. Процес реєстрації у консульстві не змінився. Генеральний консул Польщі також зазначив, що перелік необхідних документів залишився незмінним, спростилася лише сама процедура.

 

«Нова програма реєстрації покликана зробити подання документів якіснішим і легшим, забрати навантаження від людини та перекласти його на візовий центр. Ми часто отримували скарги про неможливість додзвонитися у консульство та незручність реєстрації, тому й розробили нову програму. Також хочемо вилучити з процесу третіх осіб», – сказав Вєслав Мазур.

 

«Стара програма діятиме паралельно з новою три місяці, аби всі, хто хоче отримати візу, звикли до нових умов. Якщо хтось оплатив послуги візового центру до введення нової програми реєстрації, матиме змогу пройти всю процедуру реєстрації за старою схемою», – додав генеральний консул.

 

Нововведення також стосуватимуться інших візових центрів консульства РП у Західній Україні.

 

Як повідомляв Z, незабаром Вєслава Мазура на посаді замінить Рафал Вольський.

15.03.2017