Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» продовжують лікувати в опіковому центрі 8-ї міської лікарні. На сьогодні стан усіх 23-х пацієнтів стабільний, їм надають необхідну медичну допомогу, жодної загрози для життя постраждалих немає, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

За словами начальника управління охорони здоров’я Володимира Зуба, зараз продовжують лікуватись усі 23 постраждалих шахтарів. Із них 7 перебувають у стані  середнього ступеня важкості, всі інші – у задовільному стані. Усім постраждалим виконано повний комплекс діагностичних заходів і продовжують надавати необхідну медичну допомогу.  

 

Як повідомляв Z, вибух на шахті «Степова» у селі Глухів Сокальського району стався 2 березня. Загинули 8 шахтарів. Усіх постраждалих, які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні, в п’ятницю, 3 березня, було доправлено до опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні.

 

Уряд створив комісію для розслідування причин трагедії. Попередня імовірна причина – несправні датчики, що мали вказувати рівень метану в лаві.

06.03.2017