ЛКП «Лев» подарує притулку «Милосердя» польову кухню.

 

Через критичну ситуацію після пожежі в притулку для тварин «Милосердя» в смт. Брюховичі, з ініціативи міста та ЛКП «Лев»  вирішено придбати польову кухню для приготування їжі тваринам, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

«Після пожежі, що виникла в притулку для тварин «Милосердя» в смт. Брюховичі, вщент згоріла кухня та весь інвентар для приготування їжі. Сьогодні працівники притулку відчувають велику  важкість під час приготування їжі для 300 тварин. Тому з ініціативи міста і нашого ЛКП, вирішено придбати польову кухню для приготування їжі тваринам.

 

Ми вже провели перемовини з київською фірмою «Viva-Avant» щодо придбання такої кухні, модель КП-130. Вартість кухні разом з доставкою приблизно 45 тис. грн. Зараз очікуємо на рахунок та угоду. З часу оплати передбачено 5-7 днів для доставки. Хочемо максимально швидко все полагодити, щоб вже наприкінці наступного тижня кухня була в притулку», – розповіла директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

 

Як повідомляв Z, у притулку для тварин в Брюховичах сталась пожежа, що знищила кухню. Тварини, на щастя, не постраждали.

10.02.2017