Львів'ян кличуть на передріздвяне дійство до собору Святого Юра.

 

У неділю, 1 січня, у Всесвітній День Миру, львів’ян і гостей міста запрошують на спільну молитву за мир до Архикатедрального Собору святого Юра, інформує Католицький оглядач.

 

Так, о 16:00 год. відбудеться Вечірня, на завершення якої зі Святилища буде винесено Вифлеємський вогонь Миру, а на площі перед пам’ятником Праведному Митрополиту Андрею буде прочитана молитва «Нехай утихне буря війни».

 

На завершення ангел Святоюрської гори відчинить браму Собору, щоб впустити Пресвяту Родину до ясел, де має спочити новонароджений Христос.

 

Потому відбудеться святкове частування.

 

Святіший Отець Папа Франциск у своєму послані з нагоди Дня миру зауважує, що: «Ми всі хочемо миру; багато людей будують його кожен день маленькими справами, багато людей страждають і терпеливо зносять втому від величезної кількості спроб побудувати мир. В 2017 році ми маємо докласти зусиль, молитися та діяти, щоб стати людьми, які винищили зі своїх сердець, зі своїх слів та вчинків будь-які акти насильства. Немає нічого неможливого, якщо ми звернемося до Бога в молитві. Будь-яка людина може стати будівничим миру».

 

Як повідомляв Z, у суботу, 31 грудня, о 21 год. у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться подячна літургія на завершення року.

29.12.2016