Дональд Трамп передумав висувати звинувачень проти Гілларі Клінтон.

Про це повідомила радниця новообраного президента США Келліан Конвей.

 

                                           Келліан Конвей

 

За словами Конвей, Трамп уже дав зрозуміти республіканцям в Конгресі США, що не стане переслідувати Клінтон через використання нею приватної поштової скриньки для конфіденційного листування.

 

«Я думаю, що Гілларі Клінтон повинна заакцептувати той факт, що більшість американців не визнали її чесною і такою, що заслуговує на довіру, але якщо Дональд Трамп допоможе їй виправитися, то це, можливо, буде на краще», – сказала Конуей в інтерв'ю телеканалу MSNBC.

 

Нагадаємо, що скандал в зв'язку з електронним листуванням Клінтон розгорівся в березні 2015 року. Слідчі з'ясували, що, перебуваючи на посаді держсекретарем, вона в порушення встановлених вимог вела службове листування з приватного облікового запису електронної пошти.

 

В ході своєї передвиборної кампанії Трамп неодноразово заявляв, що в разі його перемоги розслідування проти Клінтон буде вестися ще довго і може закінчитися кримінальною процесом.

 

Гілларі Клінтон, своєю чергою, неодноразово висловлювала впевненість в тому, що розслідування ФБР з приводу її робочого листування підтвердить її невинуватість.

22.11.2016