Суд повернув на доопрацювання протокол на Миколу Гладюка.

 

Залізничний районний суд Львова в особі судді Юрія Бориславського повернув на доопрацювання у патрульну поліцію Львова адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, складений проти начальника карного розшуку поліції Львівщини Миколи Гладюка, якого спіймали п’яним за кермом, інформує ЗіК.

 

Юрій Бориславський пояснив, що повідомлення про судове засідання було скероване на адресу вул. Виговського, 43 у Львові, яка була вказана у протоколі як місце проживання Миколи Гладюка. Однак, лист повернувся із зазначенням про те, що такого будинку на вул. Виговського немає.

 

Відтак суд скерував адміністративні матеріали на доопрацювання в Управління патрульної поліції Львова для уточнення проживання особи, відносно якої складено протокол.

 

Як пояснив у коментарі журналістам в.о. заступника начальника патрульної поліції Львова Максим Підболячний, адреса проживання Миколи Гладюка була вказана у протоколі зі слів самого пана Гладюка.

 

Патрульні паспорт у нього не вимагали, оскільки це не передбачено законодавством. Натомість перевірили і вилучили посвідчення водія, у якому адреса проживання не вказується.

 

«Доопрацюємо адміністративні матеріали і повторно скеруємо в суд. Це робочий процес», – повідомив Максим Підболячний.

 

Нагадаємо, начальника карного розшуку Львівщини Миколу Гладюка патрульні затримали на автозаправці 7 вересня. На нього склали протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння. Сам Микола Гладюк стверджує, що не пив, а керівник поліції Львівщини Дмитро Загарія заявив, що відстоюватиме свого підлеглого будь-яким способом.

29.09.2016