Записатись на вироблення закордонного паспорту можна через інтернет.

У Тернополі почала діяти електронна черга на оформлення документів для отримання закордонного паспорту, повідомили в Тернопільській облдержадміністрації.

 

«Для подачі  заявки потрібно слідувати простій інструкції у декілька кроків: перейти на сторінку замовлення послуги, обрати Тернопільську область - місто Тернопіль, авторизуватись за допомогою сертифікату ЕЦП чи BankID, заповнити необхідні поля та обрати зручну дату та час візиту», – ідеться у повідомленні.

 

Після проходження процедури на електронну пошту надходить підтвердження запису, посилання для друку заяви, квитанція для оплати та перелік документів, що необхідно мати під час візиту в ДМС.

 

«При не змозі прийти у вказаний час, варто скасувати заявку, в іншому випадку можливість повторної заявки для даної особи буде обмежена», – наголошують в ОДА.

 

iGov.org.ua - інноваційний проект, покликаний перевести 100% державних послуг України в електронний вигляд. Загалом на Тернопільщині завдяки проекту можна замовити онлайн 56 послуг, а ще 24 стануть доступними найближчим часом.

19.04.2016