Працівника ресторану, який не пустив дівчину на візку, звільнили.

Днями користувач соцмереж Руслан Горовий повідомив про те, що у Львові не пустили в «Криївку» його дружину на візку. Керівництво холдингу «Фест», до якого входить ресторан «Криївка», перевірило учора, 2 березня, записи камер відеоспостереження й поспілкувалося з Русланом Горовим та з працівниками закладу. Випадок підтвердився, йдеться на сторінці холдингу в мережі Facebook.

 

Після цього працівника, який повівся некоректно, звільнили.

 

«Ми повелись по-свинськи! Беремо три місяці, аби це виправити Розкажемо історію, яка трапилась в Криївці: Руслан Горовий з подругою у візку не змогли відвідати заклад через байдужість нашого концептуаліста.

 

Щоб розібратись в ситуації, ми подивились записи відеокамер, поговорили з Русланом та нашими працівниками. Дуже шкода, але випадок, описаний Русланом, підтвердився.

 

Розуміємо, що повелись дуже жорстоко і відчуваємо себе винними.  Усе, що ми можемо зробити зараз, це працювати всією командою, аби людям з особливими потребами було комфортно у нашому місті. Бо відповідальність за цей випадок лежить не тільки на одній конкретній людині, але на усій нашій команді.

 

Місяць тому ми почали перевіряти свої заклади на доступність і зробили план дій, як її поліпшити. Беремо три місяці, аби в це інвестувати свої сили. 8 червня 2016 року прозвітуємо», – повідомии в холдингу.

 

Як повідомляв Z, раніше у Львові вигнали з ресторану Vapiano Романа Кисляка, хворого на ДЦП. Після поширення історії в соцмережах, Роман Кисляк започаткував акцію «На каву з другом» та зустрівся в Києві з дружиною президента Мариною Порошенко.

 

Також виник скандал у мережі спортклубів SportLife, в одному з яких відмовили у відвідуванні басейну чоловікові на візку. Після цього міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення своїм чиновникам перевірити місто на доступність для маломобільних груп населення та привести його у відповідність до потреб усіх мешканців.

03.03.2016