Сквер розбрату: активісти відновлюють чергування у сквері святого Юра.

Чергування активістів ініціативи «Врятуй сквер святого Юра!» почались сьогодні о 8 год. Через порушення Львівською міською радою умов мирової угоди, підписаної сторонами днями, йдеться на сторінці ініціативи в мережі Facebook.

 

«Ми повірили обіцянкам адміністрації Садового, що все буде згідно з підписанною мировою, але чиновники знову показали свою натуру.

 

Мали зрізати 9 дерев, наразі у сквері ми нарахували 16 свіжих пнів. Галушка (Андрій Галушка – начальник управління благоустрою та екології ЛМР) вже після підписання мирової виписує нові акти на зріз дерева, на місці в "Онуру" немає документів і працюють геодезисти. То проект тільки зараз малюють? Галушка активістам прямо в сквері сміється, що документів всіх в них немає.

 

Ми вимагаємо звільнення Галушки з посади.Ми вимагаємо ВСІХ документів і справжнього проекту. До того ми будемо блокувати роботи», – зазначили активісти.

 

Як писав Z, активісти і міська влада домовились про реконструкцію скверу святого Юра. Перші зазначали, що в угоді враховані їхні вимоги, а другі обіцяли за два тижні закінчити роботи та відновити рух тролейбуса на площі.

 

 

08.12.2015