Комунальне АТП погодилося придбати в "Електронтрансу" 10 великих автобусів.

Поки що "Електронтранс" не виготовляв автобусів. Як вони виглядатимуть - невідомо.  

 

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 (ЛК АТП №1) за результатами проведення конкурсних торгів погодилося придбати за 35,85 млн грн 10 автобусів у ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс"". Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

 

Як випливає з повідомлення, опублікованого у Віснику, ЛК АТП №1 акцептувало пропозицію "Електронтрансу" на суму 35,85 млн грн. Пропозицію іншого учасника конкурсних торгів - ТОВ НТП "СТГ Інжиніринг", що пропонувала автобуси марки ЛАЗ за 31 млн грн, відхилили через невідповідність конкурсній документації. У торгах брали також участь ТОВ "МАЗтранссервіс", що запропонувало автобуси за 38,5 млн грн, та ДП "Автоскладальний завод №1" ПАТ "Автомобільна "Компанія "Богдан Моторс"" з пропозицією у 36,5 млн грн. Договір на постачання 10 автобусів повинен бути укладений до 7 жовтня. Оголошення про проведення відкритих конкурсних торгів для закупівлі автобусів було опубліковане 4 серпня.

 

Нагадаємо, що до цього часу ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс"" ще не виготовляло автобусів. Щоправда, у жовтні минулого року голова правління ПАТ "Концерн Електрон" Юрій Бубес заявив, що у концерні розпочали роботу над їхнім виробництвом. На веб-сайті і концерну, і "Електронтрансу" відсутні згадки про те, що концерн виготовляє автобуси.

 

У додатку до конкурсної документації, де описані технічні вимоги до автобусів, йдеться, що ЛК АТП №1 розраховує придбати 10 автобусів, виготовлених не раніше 2015 р., довжиною 11,9-12,5 м, з колісною формулою 4 х 2 та трьома дверима. Автобуси повинні вміщувати не менше 100 пасажирів і мати не менше ніж 30 сидінь у салоні. Двигун в автобусах повинен бути дизельний, з класом не менше Євро-4 та з номінальною потужністю не нижчою 200 кВт.

 

10.09.2015